Korenine podjetja Meli center Repče d.o.o, segajo v daljno leto 1994, ko je bilo ustanovljeno podjetje za opravljanje storitev s področja kinologije, kot so pasji hotel, svetovanje in šolanje psov ter veleprodaje artiklov za male živali.

Že v letu 1996 je podjetje odprlo samostojno maloprodajo v mestu Trebnjem ter s tem med prvimi v Sloveniji pričelo, z aktivno oskrbo hišnih ljubljenčkov, s kvalitetnimi artikli, za potrebe hranjenja hišnih živali. Istočasno je podjetje v letu 1996 tudi povečalo kapacitete za namestitve v pasjem hotelu, kakor tudi skupaj s Kinološkim društvom Trebnje, zgradilo vadbišče za šolanje psov.

Podjetje, oziroma njihovi predstavniki, smo ves čas delovanja aktivno sodelovali na področju šolanja in svetovanja, z raznimi državnimi organi, kakor tudi drugim organizacijami s področja malih živali, kar počnemo še dandanes.
V letu 2003 je podjetje prejelo odločbo s strani takratnega VURS o opravljanju dejavnosti zavetišča za male živali, katera dejavnost se še danes izvaja na sedežu podjetja. V letih 2010 in 2011, smo prenovili in dogradili celotno zavetišče, razširili tudi prodajalno, v mestu Trebnje, s čemer smo tudi razširili prodajni program.

Na področju kinoloških storitev še vedno aktivno sodelujemo s Kinološkim društvom Trebnje, kjer pomagamo pri šolanju in izobraževanju, tako kadra, kakor tudi nudimo pomoč pri splošnem izobraževanju lastnikov psov, ki obiskujejo vsakoletno tečaj šolanja psov.
Osnovno poslanstvo podjetja je, poskrbeti za čim boljše počutje živali v naši oskrbi, za njihovo vzgojo, da bodo ob posvojitvi čim boljši človekov spremljevalec in prijatelj. V sami prodajalni pa poskrbeti za zadovoljstvo naših strank in jim ponuditi le najboljše, kar si zaslužijo njihovi hišni ljubljenčki.
Podjetje ponovno odpira vrata pasjega hotela, kjer se bomo trudili, da bo našim varovancem prijetno, ter za njih skrbeli tako, da bo njihovo bivanje pri nas, čim bolj podobno bivanju pri svojih lastnikih, ter s tem čim manj stresno.

When you have trouble thinking about thoughts, legitimate essay writing service ask someone about it for some ideas about how best to start a fantastic essay.